

CIVIL SOCIETY FORUM

1 April 2025



THE STATION, BERLIN

08:00 - 9:45 am

- Registration
- Coffee δ Networking

1.45 hours

9.45 **–** 10:00 am **Welcoming by Moderators**

15 minutes

10:00 **–** 10:30am

Opening Ceremony

30 minutes

10:30 **–** 11:45 am

Thematic Session 1

"Inclusive Humanitarian Action"

1.15 hour

11.45 **–** 12:00pm

Break

15 minutes

12:00 **–** 13:15 pm

Thematic Session 2

"Youth and Children with Disabilities"

1.15 hour



CIVIL SOCIETY FORUM

1 April 2025



THE STATION, BERLIN

13:15 **–** 14:15 pm

Lunch and networking

1 hour



Official opening of the GDS Exhibition

13:15 pm onwards

14:15 **–** 15:30 pm **Thematic Session 3**

The rights of Women and Girls with Disabilities"

1.15 hour

15:30 — 16:00 pm **Break**

30 minutes

16:00 **–** 17:15 pm **Thematic Session 4**

"Funding and Budgeting for Disability"

1.15 hour

17:15 **–** 17:30pm

Break

15 minutes

17:30 **–** 18:00 pm Closing and adoption of Civil Society Declaration

30 minutes